Nutriční hodnoty (Bramborový salát bez kořenové zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 450 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký hrnec brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 10 10 okurek (menších) | Okurka salátová čerstvá | |
| trochu trochu hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 3/4 3/4 velké tatarky | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| okurkový lák | Nálev z okurek |