Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 724 kJ /
3 519 kcal
Bílkoviny67,13 g
– z toho živočišné bílkoviny31,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky189,96 g
– nasycené75,71 g
– nenasycené95,65 g
–– mononenasycené45,30 g
–– polynenasycené50,35 g
––– omega 37,96 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 475 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy379,29 g
– cukry212,59 g
––– laktóza7,09 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vymazání Mouka pšeničná hrubá
čokoládová poleva na povrch (možno vynechat) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.