Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 724 kJ / 3 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 189,96 g |
– nasycené | 75,71 g |
– nenasycené | 95,65 g |
–– mononenasycené | 45,30 g |
–– polynenasycené | 50,35 g |
––– omega 3 | 7,96 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 379,29 g |
– cukry | 212,59 g |
––– laktóza | 7,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vymazání | Mouka pšeničná hrubá | |
čokoládová poleva na povrch (možno vynechat) | Čokoládová poleva |