Nutriční hodnoty (Zapečený květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 620 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 81,85 g |
| – nasycené | 45,69 g |
| – nenasycené | 30,49 g |
| –– mononenasycené | 26,93 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 748 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,52 g |
| Sacharidy | 31,85 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 19,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| 15 dkg 15 dkg nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 dl 2 dl mleka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |