Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina ze zakysané smetany

Vynikající bublanina plná rybízu. Můžete však použít své oblíbené ovoce. Recept je obměněn přidáním zakysané smetany, která zachová šťavnatost a bublanina je pak krásně vláčná.

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 11. 2011 23:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 666 kJ / 3 505 kcal
Bílkoviny107,65 g
Tuky71,81 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 782 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy600,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobný recept jsem měla odněkud opsaný, ale byla v něm šlehačka, ta doma nebyla, nahradila jsem zakysankou a mlékem, ostatní poměr surovin zachovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

14. 11. 2011 23:41

děkuji všem :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 11. 2011 21:20

Bublanina vypadá moc hezky:-p+10:-K:yes:

misza misza

14. 11. 2011 21:13

:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 11. 2011 19:37

Ivi, dělala jsem teď něco malinko podobného z té zakys. smetany. Nahoru jsem dala jablka a skořicovou posypku. To těsto nemá chybu;-), takže plus:-):yes:http://www.toprecepty.cz/recept/23902-ovocna-bucht...

Klara Klara

14. 11. 2011 15:41

Páči sa mi to:yes: Ovšem dala by som iné ovocie, lebo okrem čiernych rybezlí, iné nemám, ale lákavý recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 11. 2011 13:43

:-):-K:yes:

Jana Pá

14. 11. 2011 10:04

Já ten recept potřebovala včera odpoledne:-!;-), nevadí, tisknu a vyzkouším a díky za dobrůtku:yes::-D

isindy isindy

14. 11. 2011 07:21

vseumel: děkuji :-K použila bych klidně maliny, borůvky, ostružiny...a teď po jeho ochutnání klidně i švestky či meruňky...těsto je hutnější, není to taková ta nadýchaná bublanina :-)

vseumel

14. 11. 2011 00:10

Jé ten recept se mi líbí, jen přemýšlím čím nahradit rybíz a nic mě nenapadá :(.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina se zakysanou smetanou rybízová bublanina se zakysanou smetanou bublanina se smetanou bublanina s kysanou smetanou hrníčková bublanina se zakysanou smetanou čím nahradit zakysanou smetanu tresnova bublanina se zakysanou smetanou jahodová bublanina se zakysanou smetanou recepty ze zakysane smetany jak nahradit zakysanou smetanu pečeme ze zakysané smetany zakysana smetana bublanina se zakysanou smetanou a ovocem zakysana smetana recepty bublanina se zakysanou bublanina s zakysanou smetanou cim nahradit smetanu bublanina ze zakysanou smetanou jahodová bublanina ze zakysané smetany bublanina recept se zakysanou smetanou

Suroviny: smetana zakysaná, mléko, vejce, cukr písek, cukr vanilkový, kůra citronová, mouka hladká, prášek do pečiva, rybíz černý, rybíz bílý, rybíz červený, cukr písek

TopRecepty.cz

Bublanina ze zakysané smetany

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5g3