Nutriční hodnoty (Letní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 924 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 59,16 g |
– nasycené | 27,03 g |
– nenasycené | 23,81 g |
–– mononenasycené | 18,82 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,13 g |
Sacharidy | 18,75 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g šunky (vcelku) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
1 1 salátová okurka (malá) | Okurka salátová čerstvá | |
150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |