Nutriční hodnoty (Letní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 924 kJ / 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 59,16 g |
| – nasycené | 27,03 g |
| – nenasycené | 23,81 g |
| –– mononenasycené | 18,82 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 4,61 g |
| Sůl | 11,13 g |
| Sacharidy | 18,75 g |
| – cukry | 14,25 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g šunky (v celku) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 1 1 salátová okurka (malá) | Okurka salátová čerstvá | |
| 150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |