Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 924 kJ /
938 kcal
Bílkoviny80,70 g
– z toho živočišné bílkoviny78,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky59,16 g
– nasycené27,03 g
– nenasycené23,81 g
–– mononenasycené18,82 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,31 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 4,61 g
Sůl11,13 g
Sacharidy18,75 g
– cukry14,25 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 papriky Paprika bílá čerstvá
3 3 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g šunky (vcelku) Šunka vepřová vařená 150 g
1 1 salátová okurka (malá) Okurka salátová čerstvá
150 g 150 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.