Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ukrajinský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie999 kJ /
239 kcal
Bílkoviny6,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy46,60 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového masa Vepřová kýta 750 g
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vegeta (dle chuti) Kořenící směs sypká
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.