Nutriční hodnoty (Ukrajinský boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového masa | Vepřová kýta | 750 g |
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta (dle chuti) | Kořenící směs sypká | |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |