Nutriční hodnoty (Závin s ořechovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 422 kJ / 2 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 165,50 g |
– nasycené | 14,50 g |
– nenasycené | 125,88 g |
–– mononenasycené | 13,30 g |
–– polynenasycené | 112,58 g |
––– omega 3 | 18,77 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 196,05 g |
– cukry | 163,55 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
250 g 250 g strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |