Nutriční hodnoty (Kroupy s kyselým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 18,60 g |
| – nasycené | 4,52 g |
| – nenasycené | 10,65 g |
| –– mononenasycené | 6,34 g |
| –– polynenasycené | 4,31 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 30,50 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 207,50 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g ječných krup | Kroupy ječné | 250 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
| sůl | Sůl mořská |