Nutriční hodnoty (Vepřová plec podle Lemarti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 928 kJ / 1 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 271,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 265,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 78,98 g |
| – nasycené | 25,88 g |
| – nenasycené | 41,60 g |
| –– mononenasycené | 34,55 g |
| –– polynenasycené | 7,04 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 849 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 17,35 g |
| – cukry | 6,40 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 200 g 200 g Vysočiny | Suchý salám | 200 g |
| 200 g 200 g hřibů | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Čarodějka | Provensálské koření | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce Ghee | Ghí | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
| libeček | Libeček čerstvý |