Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 372 kJ / 2 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
| Tuky | 78,41 g |
| – nasycené | 45,22 g |
| – nenasycené | 28,90 g |
| –– mononenasycené | 24,10 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 274,34 g |
| – cukry | 65,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg uvařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 25 dkg 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
| 5 dkg 5 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |