Nutriční hodnoty (Jogurtovo - hrušková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 121 kJ / 3 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 133,74 g |
– nasycené | 14,78 g |
– nenasycené | 104,75 g |
–– mononenasycené | 74,55 g |
–– polynenasycené | 30,20 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 467,90 g |
– cukry | 207,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 malé bílé jogurty | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
hruškový kompot (nebo z jiného ovoce) | Hruška zavařená |