Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtovo - hrušková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 121 kJ /
3 375 kcal
Bílkoviny69,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky133,74 g
– nasycené14,78 g
– nenasycené104,75 g
–– mononenasycené74,55 g
–– polynenasycené30,20 g
––– omega 38,31 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 525 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy467,90 g
– cukry207,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 malé bílé jogurty Jogurt kravský bílý 1,5%
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
hruškový kompot (nebo z jiného ovoce) Hruška zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.