Nutriční hodnoty (Jogurtovo - hrušková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 121 kJ / 3 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 133,74 g |
| – nasycené | 14,78 g |
| – nenasycené | 104,75 g |
| –– mononenasycené | 74,55 g |
| –– polynenasycené | 30,20 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 525 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 467,90 g |
| – cukry | 207,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 2 malé bílé jogurty | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| hruškový kompot (nebo z jiného ovoce) | Hruška zavařená |