Nutriční hodnoty (Jahůdkáček pro Vás všechny:-)))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 956 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,85 g |
| Tuky | 66,75 g |
| – nasycené | 41,22 g |
| – nenasycené | 24,72 g |
| –– mononenasycené | 20,52 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 5,44 g |
| Cholesterol | 191 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 186,00 g |
| – cukry | 147,60 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | 120 g |
| 75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
| 150 g 150 g jahod | Jahody čerstvé | 150 g |
| 1/2 litru 1/2 litru jahodového džusu | Džus jahodový | 500 ml |
| 2 2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
| 30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |