Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské knedlíky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 997 kJ /
1 194 kcal
Bílkoviny30,99 g
– z toho živočišné bílkoviny12,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,18 g
Tuky60,37 g
– nasycené32,57 g
– nenasycené22,85 g
–– mononenasycené19,09 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,51 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 562 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,23 g
Sacharidy126,54 g
– cukry20,55 g
––– laktóza7,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rohlíky (polotvrdé) Rohlík pšeničný bílý 172 g
1 1 cibule (menší) Cibule čerstvá 70 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
10 lžic 10 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 hrsti 2 hrsti hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
2 hrsti 2 hrsti strouhanky Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
petržel Petržel kořenová čerstvá
pórek Pórek čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.