Nutriční hodnoty (Bůčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 700 kJ / 4 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 235,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 353,14 g |
| – nasycené | 91,66 g |
| – nenasycené | 189,18 g |
| –– mononenasycené | 149,34 g |
| –– polynenasycené | 39,84 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 1,66 g |
| Sodík | 3,85 g |
| Sůl | 8,69 g |
| Sacharidy | 27,05 g |
| – cukry | 6,15 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| trochu trochu vody | Voda | |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
| 4 4 vejce (smažená) | Vejce slepičí | 280 g |
| 20 dkg 20 dkg salámu (krájený) | Polosuchý salám | 200 g |