Nutriční hodnoty (Brambory pečené s tvrdým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 90,60 g |
| – nasycené | 33,00 g |
| – nenasycené | 55,30 g |
| –– mononenasycené | 40,00 g |
| –– polynenasycené | 15,30 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 110,20 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 brambor (větších podlouhlých) | Brambor zimní | 600 g |
| 10 dkg 10 dkg rostlinného tuku | Margarín | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |