Nutriční hodnoty (Brambory pečené s tvrdým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 90,60 g |
– nasycené | 33,00 g |
– nenasycené | 55,30 g |
–– mononenasycené | 40,00 g |
–– polynenasycené | 15,30 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 110,20 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 brambor (větších podlouhlých) | Brambor zimní | 600 g |
10 dkg 10 dkg rostlinného tuku | Margarín | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |