Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 335 kJ /
1 275 kcal
Bílkoviny51,06 g
– z toho živočišné bílkoviny51,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky116,02 g
– nasycené18,86 g
– nenasycené80,05 g
–– mononenasycené31,30 g
–– polynenasycené48,75 g
––– omega 31,13 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 1,68 g
Sůl3,95 g
Sacharidy4,15 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 vajíček vařených natvrdo Vejce slepičí 315 g
100 g 100 g tatarské omáčky Tatarská omáčka 100 g
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
trocha trocha pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.