Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 335 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 116,02 g |
– nasycené | 18,86 g |
– nenasycené | 80,05 g |
–– mononenasycené | 31,30 g |
–– polynenasycené | 48,75 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 3,95 g |
Sacharidy | 4,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 vajíček vařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
trocha trocha pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |