Nutriční hodnoty (Pivovarská bašta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 37,32 g |
| – nasycené | 4,25 g |
| – nenasycené | 29,43 g |
| –– mononenasycené | 21,44 g |
| –– polynenasycené | 7,99 g |
| ––– omega 3 | 2,29 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 7 kuliček 7 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 dl 1 dl piva (12°) | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pórek (podle chuti) | Pórek čerstvý | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý |