Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí závitky v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 948 kJ /
1 900 kcal
Bílkoviny13,50 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,50 g
Tuky187,66 g
– nasycené83,32 g
– nenasycené101,02 g
–– mononenasycené84,06 g
–– polynenasycené16,95 g
––– omega 31,40 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,94 g
Sůl9,80 g
Sacharidy35,90 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rybí filety Treska filet
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 60 g
trochu trochu hladké mouky na obalení Mouka pšeničná hladká
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
snítka snítka bazalky Bazalka čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.