Nutriční hodnoty (Rybí závitky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 187,66 g |
| – nasycené | 83,32 g |
| – nenasycené | 101,02 g |
| –– mononenasycené | 84,06 g |
| –– polynenasycené | 16,95 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 10,48 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,94 g |
| Sůl | 9,80 g |
| Sacharidy | 35,90 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rybí filety | Treska filet | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
| trochu trochu hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| snítka snítka bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |