Nutriční hodnoty (Rybí závitky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 187,66 g |
– nasycené | 83,32 g |
– nenasycené | 101,02 g |
–– mononenasycené | 84,06 g |
–– polynenasycené | 16,95 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 10,48 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 35,90 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rybí filety | Treska filet | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
trochu trochu hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
snítka snítka bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |