Nutriční hodnoty (Lečo - polotovar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 96,00 g |
| – nasycené | 23,40 g |
| – nenasycené | 70,10 g |
| –– mononenasycené | 46,80 g |
| –– polynenasycené | 23,30 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 130,00 g |
| – cukry | 110,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 150 g 150 g ztuženého tuku (Iva, Omega) | Margarín | 150 g |