Filé na bramborách

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 45 3 porce Ryby 2 názory

Suroviny

5 brambor
3 kostky rybího filé
sůl
pepř
250 ml mléka
100 g tvrdého sýra
150 g Fety
pažitka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky nastrúhame do pekáčika na hrubom strúhadle. Osolíme, okoreníme.

  2. Na zemiaky rozložíme osolené a okorenené filé. Zalejeme mliekom a zakryté pečieme v rúre cca 15 min.

  3. Potom posypeme strúhaným tvrdým syrom a na kocky narezanou Fetou a odkryté zapečieme dozlata.

    Podávame so zeleninou posypané pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Filé na bramborách

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    cecilka: Cecilka, robila som z nových a potopa sa nekonala. :-D:-D:-D Ale zase je pravda, že každá odroda je iná, Daj menej tekutiny, doliať vždy môžeš. ;-)

    Odpovědět

  • cecilka cecilka

    Terezka, neviem ako u vás, ale tu už staré zemiaky nekúpim:-// a nastrúhané nové púšťajú dosť vody, k tomu ešte 1/4 l mlieka a dačo, pri pečení, pustí aj mrazené filé. Nebude z toho potopa v pekáči? Alebo, pred katastrofou zachráni všetkých Noemova archa=strúhaný syr+ feta:-?:-)).
    I napriek :-?:-?:-? vyskúšam, ryby na akýkoľvek spôsob a v každom ročnom období:-p:-p:-p:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: jak se dlouho peče filé jak dlouho se peče filé file recept file recepty filé a brambory file na bramborach recepty z file file s brambory zapekane file s brambory recepty na file jak peče file file s bramborami jak se peče file zapečené rybí filé se slaninou a bramborami zapečené filé na bramborách a zelenině