Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 022 kJ / 1 439 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 88,51 g |
| – nasycené | 21,91 g |
| – nenasycené | 57,13 g |
| –– mononenasycené | 42,75 g |
| –– polynenasycené | 14,38 g |
| ––– omega 3 | 3,81 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 857 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,26 g |
| Sacharidy | 87,97 g |
| – cukry | 22,97 g |
| ––– laktóza | 14,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |