Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 908 kJ / 1 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 91,49 g |
| – nasycené | 39,71 g |
| – nenasycené | 35,67 g |
| –– mononenasycené | 29,17 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 1,77 g |
| Sodík | 4,79 g |
| Sůl | 11,53 g |
| Sacharidy | 39,53 g |
| – cukry | 34,33 g |
| ––– laktóza | 21,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pečené papriky | Paprika bílá čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 400 ml 400 ml bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 6 6 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |