Nutriční hodnoty (Vepřové žebírko na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 362 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,97 g |
Tuky | 1,37 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,21 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové kotlety s kostí (žebírko) | Vepřová kotleta s kostí | |
30 g 30 g čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
masox | Bujón hovězí |