Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové žebírko na bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie362 kJ /
87 kcal
Bílkoviny3,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,97 g
Tuky1,37 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,21 g
– cukry4,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové kotlety s kostí (žebírko) Vepřová kotleta s kostí
30 g 30 g čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
instantní jíška Jíška světlá instantní
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
masox Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.