Třepací dort
Máme pro vás inspiraci na opravdu jednoduchý a výborný dort. Základem je nadýchaný korpus z bílků, který potřeme "protřepaným" šlehačkovým krémem s kompotovaným ovocem. Dáme vychladit a máme hotovo.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 0,87 g |
Vláknina | 2,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 217,52 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2019 06:09
Korpus nepeču, dělám z dlouhých piškotů, někdy ke kompotům přidám i drobné mražené ovoce a zásadně k pudinkům jen smetanu na vaření. Když mám doma, tak na pokapané piškoty šťávou z kompotu ještě poskládám půlené banány, pak směs z pudinků a navrch dávám šlehačku. Není pak tak tučný a ani přeslazený
20. 1. 2014 16:55
Výborný




30. 9. 2013 11:10
Já místo korpusu vysypu formu piškoty je to rychlejší a výsledek je skvělý ;)
1. 6. 2013 20:19
také jsem ho vyzkoušela, ale mohu říci, že je moc mastný díky těm šlehačkám. Asi bych jednu nahradila 12% smetanou. ALe jinak super

1. 5. 2013 14:35
Prosím vás, dort je třeba zkonzumovat co nejdříve od doby co jste ho udělali, pak má tendenci jaksi mokvat a kysnout

26. 6. 2012 19:47
To tam tedy nasypu ten pudink primo z toho pytliku aniz bych s nim neco delala ?? A chci se jeste zeptat na tu slehacku na vrch jak delate ja delala kolikrat a nikdy mi poradne nedrzela, dekuji

23. 4. 2012 15:06
Je to vážně super recet. Všem to moc chutnalo.






16. 1. 2012 21:11
vypadá skvěle!!! klobouk dolů,ale to se ještě musí speciálně šlehačkou nazdobit ne?

17. 9. 2011 18:07
Martina: Jj, určitě je lepší, když to alespoň půl dne až den chladne... Je to pak lepší

17. 9. 2011 10:53
Mám dotaz, je lepší ho udělat den předem?
9. 6. 2011 06:21
Výborný krém.. Svěží, lehký a hlavně rychlý a jednoduchý... Mňam
Dělávám i čoko verzi.

17. 5. 2011 14:08



4. 5. 2011 14:45
Dort je naprosto famózní
Místo korpusu používám dětské piškoty pokapané instantní kávou - taky vynikající a hlavně rychlé

Místo korpusu používám dětské piškoty pokapané instantní kávou - taky vynikající a hlavně rychlé

18. 3. 2011 13:32
je opravdu výborný a rychlý....Jen moc krému zbylo..zkusím dát bebe sušenky...

17. 5. 2010 10:14
Raadkka, máš nádherný dort
.

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Obložené křepelčí vejce
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní andělská medová kuřecí křídla
Přidáno 27. 11. 2023 09:19
Čokoládové cookiesky
Přidáno 27. 11. 2023 06:59
Bramborová kaše s hnědým máslem podle Kašpárka
Přidáno 26. 11. 2023 22:15
Ghí žampióny v nudlích
Přidáno 26. 11. 2023 10:41
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
Přidáno 26. 11. 2023 08:35
Právě bylo uvařeno:
Cappuccino dort / řez - snadno a rychle
Kolarovaa uvařil před 24 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
vladimirarolex uvařil před 38 minutami
Smažené vdolky
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
parcei uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Moanka uvařila před 3 hodinami
Linecké cukroví
HANICZKA uvařila před 5 hodinami
Mramorová bábovka
divozenka666 uvařila před 13 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Bayta uvařila před 14 hodinami
Pomazánka z pečené dýně a papriky
Jitka J. uvařila před 15 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Rebave uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dort třepaný dort třepaný dort podle hrušky třesací dort třepaná buchta třepací buchta mandarinkový třepací dort třepací koláč třepaná buchta recept rychlá třepaná buchta video recept třepací krém třepaný koláč dort hrk hrk třesací buchta třepaný dort s mandarinkou hrk hrk dort třepaný dort recept třepací dort bez pečení třepaný krém recept na třepaný dort
Suroviny: bílek, cukr, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, kompot mandarinkový, pudink vanilkový
Třepací dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2k4
21 názorů