Nutriční hodnoty (Pangas na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 15,62 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 229 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 82,40 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 ks 3 ks pangase | Pangas filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |