Pangasius v bramboráku

Joyss Kuchař: Joyss

Ryby 1 názor

Suroviny

filety z Pangasia
brambory
majoránka
vejce
mouka
česnek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme bramborákové těsto: Nastrouháme syrové brambory, přidáme majoránku, česnek, vejce, mouku. Osolíme, opepříme.

  2. Připravené filety v těstě obalíme. Těsto musíme na rybu "přimáčknout".

  3. A smažíme zvolna tak aby se nám prosmažil i pangasius. Podáváme s bramborovou kaší, krokety, hranolky nebo bramboráčky nebo jen se zeleninovým salátem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius v bramboráku

  • pipre pipre

    Bramboráky s rybím masem? Proč ne? Může to být zajímavé.

    Odpovědět

Tématické fráze: ryba v bramboráku pangasius s bramborovou kaší bramboráky s rybou bramborákové krokety bramborák s rybím masem filety v bramboraku bramborak bramborova kase ryba s bramborovou kaší bramboráky ryba rybí bramborák filet v bramboraku bramboráky a ryba bramborak po svedsku bramboráky rybí ryba bramborak pangasius v troubě syrový pangasius bramboráky z ryby bramborákové krokety "bramborákové krokety" -bramborové kuřecí stehna na bramboráku

Zapomněl/a jsem heslo