Nutriční hodnoty (Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 hovězích líček | Hovězí líčka | |
| 1 lžička 1 lžička rychlosoli Praganda (nemusí být) | Rychlosůl | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| světlá jíška (instantní nebo domácí) | Jíška světlá instantní |