Nutriční hodnoty (Babeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 110 kJ / 4 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
| Tuky | 281,44 g |
| – nasycené | 24,67 g |
| – nenasycené | 236,79 g |
| –– mononenasycené | 168,72 g |
| –– polynenasycené | 68,07 g |
| ––– omega 3 | 20,65 g |
| Vláknina | 5,74 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 409,38 g |
| – cukry | 252,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek (200 ml) oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4 4 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 160 g |