Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky na kapii a kaparech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 924 kJ /
460 kcal
Bílkoviny2,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky44,91 g
– nasycené21,69 g
– nenasycené22,70 g
–– mononenasycené18,06 g
–– polynenasycené4,64 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,85 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 382 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy9,97 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové ledvinky, ze kterých jsme den předem vykrájeli močovody a naložili je do mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
velká špetka špetka kmínu Kmín
špetka špetka sušeného granulovaného česneku (syrový nedávám, byla by to jiná chuť) Česnek sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
lžička lžička sojové omáčky tmavé (pro barvu, nemusí být) Sójová omáčka Tamari
asi 3 lžíce 3 lžíce sterilované kapie, nakrájené na pásky
asi 3 lžičky 3 lžičky sterilovaných kaparů Kapary 15 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.