Nutriční hodnoty (Ledvinky na kapii a kaparech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 924 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 44,91 g |
– nasycené | 21,69 g |
– nenasycené | 22,70 g |
–– mononenasycené | 18,06 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,97 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové ledvinky, ze kterých jsme den předem vykrájeli močovody a naložili je do mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
velká špetka špetka kmínu | Kmín | |
špetka špetka sušeného granulovaného česneku (syrový nedávám, byla by to jiná chuť) | Česnek sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička sojové omáčky tmavé (pro barvu, nemusí být) | Sójová omáčka Tamari | |
asi 3 lžíce 3 lžíce sterilované kapie, nakrájené na pásky | ||
asi 3 lžičky 3 lžičky sterilovaných kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |