Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strakatý makovo-vaječný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 572 kJ /
2 288 kcal
Bílkoviny69,13 g
– z toho živočišné bílkoviny51,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,41 g
Tuky85,86 g
– nasycené24,21 g
– nenasycené51,04 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené15,04 g
––– omega 31,06 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 771 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy307,20 g
– cukry162,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
75 g 75 g změklé Hery (nebo másla) Margarín 75 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 kypřicího prášku Kypřící prášek
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2 balíčky 2 balíčky hotové makové náplně
400 g 400 g zakysané smetany (čím hustší, tím lepší) Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.