Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pestrý zeleninový talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 192 kJ /
285 kcal
Bílkoviny24,86 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky3,80 g
– nasycené1,58 g
– nenasycené1,89 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,00 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 506 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy25,36 g
– cukry14,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 svazek 1 svazek chřestu Chřest zelený čerstvý
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
5 5 větších ředkviček Ředkvička čerstvá
5 5 žampiónů Žampion čerstvý
1 kostka 1 kostka bujónu (Natur hovězí s kořenovou zeleninou) Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
drcený kmín Kmín mletý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
chilli omáčka Chilli omáčka
sojová omáčka na dochucení Sójová omáčka Tamari
kousek kousek másla Máslo kravské
olej Olej řepkový
voda na podlití Voda
1 1 kávová lžička cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.