Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravý ukrajinský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie5 281 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny129,50 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky24,30 g
– nasycené6,05 g
– nenasycené12,30 g
–– mononenasycené9,45 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,13 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 508 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy108,60 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
400 g 400 g čerstvého bílého zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
250 g 250 g zeleninové směsi na svíčkovou Zelenina směs sterilovaná
500 g 500 g předního hovězího
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.