Nutriční hodnoty (Pravý ukrajinský boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 24,30 g |
– nasycené | 6,05 g |
– nenasycené | 12,30 g |
–– mononenasycené | 9,45 g |
–– polynenasycené | 2,85 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,60 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
400 g 400 g čerstvého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
250 g 250 g zeleninové směsi na svíčkovou | Zelenina směs sterilovaná | |
500 g 500 g předního hovězího | ||
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
1 1 kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |