Nutriční hodnoty (Pravý ukrajinský boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 24,30 g |
| – nasycené | 6,05 g |
| – nenasycené | 12,30 g |
| –– mononenasycené | 9,45 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 45,60 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 108,60 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 400 g 400 g čerstvého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| 250 g 250 g zeleninové směsi na svíčkovou | Zelenina směs sterilovaná | |
| 500 g 500 g předního hovězího | ||
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |