Nutriční hodnoty (Feferonkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 347 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 90,00 g |
| – nasycené | 48,00 g |
| – nenasycené | 40,95 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 19,95 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 5,55 g |
| Sůl | 13,50 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 19,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 300 g 300 g měkkého salámu (např. Junior) | Měkký salám | 300 g |
| beraní rohy ( sklenice) | Paprika zelená čerstvá | |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrášek (nebo mexickou zeleninovou směs od Bonduelle) | Hrášek zelený | |
| fazolky červené | Fazole v konzervě |