Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Feferonkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 347 kJ /
1 278 kcal
Bílkoviny94,50 g
– z toho živočišné bílkoviny94,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky90,00 g
– nasycené48,00 g
– nenasycené40,95 g
–– mononenasycené21,00 g
–– polynenasycené19,95 g
––– omega 30,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 5,55 g
Sůl13,50 g
Sacharidy22,50 g
– cukry19,50 g
––– laktóza19,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 300 g
300 g 300 g měkkého salámu (např. Junior) Měkký salám 300 g
beraní rohy ( sklenice) Paprika zelená čerstvá
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrášek (nebo mexickou zeleninovou směs od Bonduelle) Hrášek zelený
fazolky červené Fazole v konzervě

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.