Nutriční hodnoty (Feferonkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 347 kJ / 1 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 90,00 g |
– nasycené | 48,00 g |
– nenasycené | 40,95 g |
–– mononenasycené | 21,00 g |
–– polynenasycené | 19,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 5,55 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 19,50 g |
––– laktóza | 19,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
300 g 300 g měkkého salámu (např. Junior) | Měkký salám | 300 g |
beraní rohy ( sklenice) | Paprika zelená čerstvá | |
sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
hrášek (nebo mexickou zeleninovou směs od Bonduelle) | Hrášek zelený | |
fazolky červené | Fazole v konzervě |