Nutriční hodnoty (Rebarborové řezy z dvojího těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 043 kJ / 4 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
| Tuky | 125,48 g |
| – nasycené | 63,55 g |
| – nenasycené | 48,20 g |
| –– mononenasycené | 40,68 g |
| –– polynenasycené | 7,52 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 682,71 g |
| – cukry | 318,61 g |
| ––– laktóza | 3,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| meruňková marmeláda (nemusí být) | Marmeláda meruňková | |
| 400 g 400 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |