Nutriční hodnoty (Ledvinky s hlívou na zázvoru, paprikách a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 528 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,07 g |
| – cukry | 10,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 ledvinky | Ledviny vepřové | |
| hlíva ústřičná (mohou být i jiné houby) | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nebo šťávy) | Protlak rajčatový | 15 g |
| trochu trochu nějaké uzeniny (nemusí být) | Párek vepřový | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| Solamyl (nebo jíška) | Bramborový škrob | |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá |