Nutriční hodnoty (Restovaný Hermelín v alpské šunce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 46,67 g |
| – nasycené | 30,00 g |
| – nenasycené | 14,80 g |
| –– mononenasycené | 13,33 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 2,67 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks Hermelínu na vaření | Hermelín | 200 g |
| 2 2 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky alpské šunky | Šunka parmská | |
| olej | Olej řepkový | |
| majonéza nebo tatarka | Majonéza |