Nutriční hodnoty (Kopřivový špenát s bramborákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
Tuky | 7,87 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,54 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 38,35 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 hrstí 10 hrstí mladých kopřivových listů | ||
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 4 středně velké syrové brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |