Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kopřivový špenát s bramborákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 212 kJ /
290 kcal
Bílkoviny13,59 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,91 g
Tuky7,87 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,54 g
–– mononenasycené2,81 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,48 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy38,35 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 hrstí 10 hrstí mladých kopřivových listů
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 4 středně velké syrové brambory Brambor zimní 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.