Nutriční hodnoty (Dia jogurtové řezy s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 134,00 g |
| Tuky | 323,52 g |
| – nasycené | 80,42 g |
| – nenasycené | 219,05 g |
| –– mononenasycené | 159,55 g |
| –– polynenasycené | 59,50 g |
| ––– omega 3 | 16,42 g |
| Vláknina | 87,60 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 826,13 g |
| – cukry | 157,53 g |
| ––– laktóza | 20,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 150 ml 150 ml jogurtu s ovocnou příchutí | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 600 g 600 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 600 g |
| 220 g 220 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 220 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (nebo diacukru na pečení) | Sirup javorový | 30 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g fruktózy | Fruktóza | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |