Nutriční hodnoty (Bramborák-pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 093 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,54 g |
Tuky | 9,78 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 4,87 g |
–– mononenasycené | 3,52 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 20,50 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Asi 2 2 středně velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
2-3 plátky 2-3 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
několik koleček koleček salámu(uherák, křemešník apod) | ||
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
sýr na postrouhání nebo plátky sýru pokrájíme na kostičky | Sýr kravský tvrdý 30% | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový |