Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák-pizza)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 093 kJ /
261 kcal
Bílkoviny21,22 g
– z toho živočišné bílkoviny18,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,54 g
Tuky9,78 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené4,87 g
–– mononenasycené3,52 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy20,50 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Asi 2 2 středně velké brambory Brambor zimní 100 g
2-3 plátky 2-3 plátky šunky Šunka vepřová vařená 50 g
několik koleček koleček salámu(uherák, křemešník apod)
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
1 1 kyselá okurka Okurka polní zavařená
zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
sýr na postrouhání nebo plátky sýru pokrájíme na kostičky Sýr kravský tvrdý 30%
provensálské koření Provensálské koření
lžíce lžíce oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.