Nutriční hodnoty (Bramborák-pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 093 kJ / 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,54 g |
| Tuky | 9,78 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 4,87 g |
| –– mononenasycené | 3,52 g |
| –– polynenasycené | 1,35 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,16 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 20,50 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Asi 2 2 středně velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2-3 plátky 2-3 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| několik koleček koleček salámu(uherák, křemešník apod) | ||
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| kousek kousek červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| sýr na postrouhání nebo plátky sýru pokrájíme na kostičky | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový |