Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

3. 4. 2013 15:38

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 546 kJ / 2 521 kcal
Bílkoviny203,41 g
Tuky168,25 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 537 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,05 g
Sacharidy44,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

elunda

26. 12. 2017 02:26

Skvělé, takhle má" Bratislavská vepřová plec" vypadat! A chutnat!:yes:

anery

26. 12. 2015 18:19

:yes: Mňamózní!!!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2014 15:47

:-p:-p:yes::yes::yes:

rikin2

10. 4. 2013 18:44

Děkuji Vám opět všem za přízeň :-8

bestickova

4. 4. 2013 08:39

Zrovna včera jsem ji taky vařila :-):yes:

Dana61

4. 4. 2013 07:26

vypadá velmi dobře:yes::-D dělám ji jinak, ale i tato verze je určitě velmi jedlá:-p

ivulinka ivulinka

3. 4. 2013 19:51

Pěkná dobrota:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 4. 2013 17:54

I u nás je tato dobrota oblíbená:-p:yes:Vypadá moc hezky:-K

1974andrea 1974andrea

3. 4. 2013 16:09

Bratislavské vepřové už je tu mnohokrát, ale je to dobrota a máš to krásně naservírované;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova pecene vepřová pečeně recepty bratislavská vepřová kýta vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku vepřová pečeně na smetaně vepřová kýta po bratislavsku bratislavská vepřová plec bratislavska hovezi pecene špikovana vepřova pečeně bratislavská kýta maso po bratislavsku vepřové maso po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřová pečeně recept recepty z vepřové pečeně kýta po bratislavsku vepřová po bratislavsku plec po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku

Suroviny: maso vepřové, slanina uzená, smetana zakysaná, směs zeleninová mražená, cibule, sádlo, protlak rajský, mouka hladká, paprika sušená sladká, ocet, máslo, voda, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, ořech muškátový, jalovec

TopRecepty.cz

Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4vQ0