Nutriční hodnoty (Bramborový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 217,69 g |
| – nasycené | 29,74 g |
| – nenasycené | 164,94 g |
| –– mononenasycené | 51,00 g |
| –– polynenasycené | 113,94 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 848 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,45 g |
| Sacharidy | 166,72 g |
| – cukry | 12,07 g |
| ––– laktóza | 2,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 vejce (na tvrdo uvařená) | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
| 50 g 50 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 50 ml |
| 1 1 čajová lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |