Nutriční hodnoty (Dvojbarevný sladký bochník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 170 kJ / 2 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,65 g |
Tuky | 70,27 g |
– nasycené | 10,83 g |
– nenasycené | 53,49 g |
–– mononenasycené | 37,16 g |
–– polynenasycené | 16,32 g |
––– omega 3 | 4,15 g |
Vláknina | 22,18 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 484,84 g |
– cukry | 120,72 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (cca 20 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |