Nutriční hodnoty (Selský pečený bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 298,50 g |
– nasycené | 77,45 g |
– nenasycené | 157,85 g |
–– mononenasycené | 128,68 g |
–– polynenasycené | 29,18 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
2 špetky 2 špetky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
2 špetky 2 špetky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda na podlití | Voda |