Nutriční hodnoty (Selský pečený bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 298,50 g |
| – nasycené | 77,45 g |
| – nenasycené | 157,85 g |
| –– mononenasycené | 128,68 g |
| –– polynenasycené | 29,18 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
| 2 špetky 2 špetky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 2 špetky 2 špetky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda na podlití | Voda |