Nutriční hodnoty (Holandské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 6,50 g |
| – nasycené | 2,90 g |
| – nenasycené | 2,95 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,90 g |
| – cukry | 0,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg zadního hovězího | Hovězí kýta | 500 g |
| 0,3 dl 0,3 dl kvalitnějšího červeného vína | Víno červené suché | 30.000001192092896 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |