Nutriční hodnoty (Plněná "býčí srdce")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
| Tuky | 29,43 g |
| – nasycené | 14,96 g |
| – nenasycené | 7,64 g |
| –– mononenasycené | 6,75 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 171 mg |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
| – cukry | 25,48 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké rajčata "býčí srdce" | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 300 g 300 g libového hovězího masa (z krku) | Hovězí kýta | 300 g |
| 3 3 třásňová rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 pl 2 pl rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 pl 2 pl petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 50 g 50 g Parmazánu | Parmezán | 50 g |
| lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |