Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 932 kJ / 5 720 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 103,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,32 g | 
| Tuky | 178,80 g | 
| – nasycené | 50,68 g | 
| – nenasycené | 120,98 g | 
| –– mononenasycené | 82,40 g | 
| –– polynenasycené | 38,58 g | 
| ––– omega 3 | 2,63 g | 
| Vláknina | 18,80 g | 
| Cholesterol | 319 mg | 
| Sodík | 935 mg | 
| Sůl | 2,92 g | 
| Sacharidy | 915,30 g | 
| – cukry | 411,00 g | 
| ––– laktóza | 49,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g | 
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g | 
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml | 
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g | 
| rebarbora (nebo ovoce podle potřeby) | Rebarbora čerstvá | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 hrst 1 hrst hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 
 
	