Nutriční hodnoty (Mrkvová čalamáda pod maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 104,20 g |
| – nasycené | 13,05 g |
| – nenasycené | 88,15 g |
| –– mononenasycené | 23,20 g |
| –– polynenasycené | 64,95 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 60,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 142,00 g |
| – cukry | 105,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg červených paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| 1 dl 1 dl octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 dl 1 dl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| 10-12 tablet 10-12 tablet cukerínů | E954 - Sacharin a jeho soli | |
| 1 1 malá lžička soli | Sůl mořská |