Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 187 kJ / 6 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
| Tuky | 173,12 g |
| – nasycené | 29,89 g |
| – nenasycené | 128,98 g |
| –– mononenasycené | 91,98 g |
| –– polynenasycené | 37,00 g |
| ––– omega 3 | 10,43 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 1 022,50 g |
| – cukry | 567,75 g |
| ––– laktóza | 30,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 375 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| rebarbora (dle potřeby) | Rebarbora čerstvá | |
| vanilkový cukr (dle chuti) | Cukr vanilkový |