Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 187 kJ /
6 259 kcal
Bílkoviny143,36 g
– z toho živočišné bílkoviny80,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,50 g
Tuky173,12 g
– nasycené29,89 g
– nenasycené128,98 g
–– mononenasycené91,98 g
–– polynenasycené37,00 g
––– omega 310,43 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 631 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy1 022,50 g
– cukry567,75 g
––– laktóza30,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku mletého cukru Cukr bílý 375 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
500 g 500 g tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 500 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
rebarbora (dle potřeby) Rebarbora čerstvá
vanilkový cukr (dle chuti) Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.