Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 187 kJ / 6 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
Tuky | 173,12 g |
– nasycené | 29,89 g |
– nenasycené | 128,98 g |
–– mononenasycené | 91,98 g |
–– polynenasycené | 37,00 g |
––– omega 3 | 10,43 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 1 022,50 g |
– cukry | 567,75 g |
––– laktóza | 30,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mletého cukru | Cukr bílý | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
500 g 500 g tvarohu (z vaničky) | Tvaroh polotučný | 500 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
rebarbora (dle potřeby) | Rebarbora čerstvá | |
vanilkový cukr (dle chuti) | Cukr vanilkový |