Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková se slepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 316 kJ /
315 kcal
Bílkoviny14,40 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky8,92 g
– nasycené5,04 g
– nenasycené3,43 g
–– mononenasycené2,25 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,06 g
Vláknina28,65 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy29,84 g
– cukry19,82 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
5 5 celých pepřů Pepř černý
1/2 1/2 Hery Margarín
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
brusinky Brusinky zavařené
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.