Nutriční hodnoty (Svíčková se slepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 316 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 8,92 g |
– nasycené | 5,04 g |
– nenasycené | 3,43 g |
–– mononenasycené | 2,25 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 28,65 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 29,84 g |
– cukry | 19,82 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
5 5 celých pepřů | Pepř černý | |
1/2 1/2 Hery | Margarín | |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
brusinky | Brusinky zavařené | |
šlehačka | Šlehačka 35% |