Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí divočina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 216 kJ /
1 008 kcal
Bílkoviny155,96 g
– z toho živočišné bílkoviny151,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,46 g
Tuky10,23 g
– nasycené4,38 g
– nenasycené4,68 g
–– mononenasycené4,11 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,08 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy39,10 g
– cukry19,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg kližky Hovězí kližka 750 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
uzená slanina nebo špek Špek
hovězí bujón (masox rozpuštěný ve vodě) Bujón hovězí
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
jalovec (jednotlivé koření lze nahradit směsí na divočinu) Jalovec sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.